Montag, 24. August 2015

Spa vacation - day 1

Yesterday our vacation trip to Bad Blumau started. After our arrival we went into the water for the first time, although it was yet still cloudy.


After we were able to go to our room we went to have dinner.


Starters: sheep cheese rolled in ham, carpaccio of beef with rucola

Homemade organic pasta with tomatoes, Shi-take mushrooms and ham

Grilled chop of pork with homemade herb butter, coloful vegetables and potato croquettes

Desserts: milk cream strudel with sour cherry ragout, milk-chocolate mousse with hazelnut crunchy, spelt and chocolate cake, yogurt-raspberry cake

After that we took a digestive walk around before we went into the water once again later that evening.

The conclusion of the day were two episodes of Eureka in our room (thanks to a notebook and a tv set).

You are gone? We didn't notice!

Gestern ging unser Urlaub in Bad Blumau los. Nach der Anreise ging es gleich das erste Mal ins Wasser, wobei es allerdings ein wenig bewölkt war.


Nachdem wir später unser Zimmer bezogen hatten sind wir dann auch gleich zum Abendessen gegangen.


Vorspeisen: Schafkäseröllchen mit Rohschinkenmantel, Carpaccio vom Premiumrind mit Rucola

Hausgemachte Bio-Tagliatelie mit Cocktailtomaten, Shi-Takepilzen und Schinken

Gegrilltes Kotelette vom Premiumschwein mit hausgemachter Kräuterbutter, buntem Gemüse und Korketten

Nachspeisen: Milchrahmstrudel mit Sauerkirschenragout, Milch-Schokoladenmousse mit Haselnusskrokant, Dinkel-Nutellakuchen, Joghurt-Himbeerschnitte

Danach war ein Verdauungsspaziergang notwendig bevor wir am späteren Abend noch einmal ins Wasser gegangen.

Den Abschluss des Tages haben dann zwei Folgen von Eureka am Zimmer (Notebook und Fernseher sei dank) gemacht.

Ihr seid weg? Wir haben nichts gemerkt!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen