Freitag, 28. August 2015

Spa vacation - day 5

Yesterday we had a small surprise for breakfast. Our assigned table has been decorated, since it was our wedding day.





Aftera long breakfast, we went to the Chamber of Silence to relax. After that we went into the warm waters - on a very sunny day.


In the afternoon we had a cocktail and then later went back into the warm waters again before we went off to dinner.

There yet again we were surprised by a decorated table for our special day!



Starters: sour marinated beef with onions and tonis organic eggs, game mousse with whisky, sheep's cheese tureen with tomatoes salsa

clear beef broth with semolina dumpling

Homemade organic pasta with prganic olive oil, crayfish and rucola

Roulade of turkey with balsamico sauce and risotto with saffron

Cutlet of beef with onions, green beans and gnocchi with rosemary

Desserts: viennese soufflé with rolls and peaches and plum stew, stryian heath flower cake with chocolate, carrote-nut-cake, blackberries mousse

After the buffet we went to our room and wacthed the last two episodes of Eureka. After that it was time for one last time to embrace the warm waters.

Back in our room we then started watching the second season of Elementary.

Don't you dare coming home!

Gestern haben wir zum Frühstück eine Überraschung erlebt. Wir hatten unseren Hochzeitstag und der uns zugewiesene Tisch war entsprechend geschmückt.





Nach eine ausgiebigen Frühstück, sind wir dann in den Raum der Stille gegangen um uns auszuruhen. Danach ging es das erste Mal ins Wasser - bei strahlendem Sonnenschein.


Am Nachmittag haben wir uns einen Cocktail gegönnt und sind danach noch einmal ins Wasser gegangen bevor es Zeit für das Nachtmahl war.

Auch hier haben wir wieder einen verzierten Tisch zugewiesen bekommen!



Vorspeisen: saures Allerlei mit Zwiebeln und Toni's Bio-Ei, Wildmousse mit Whisky, Schafkäseterrine mit Tomatensalsa

Klare Rindsuppe mit Grießnockerl

Hausgemachte Bio-Bandnudeln mit Bio-Olivenöl, Flusskrebsen und Rucola

Putenroulade mt Balsamicosauce und Safranrisotto

Zwiebelrostbraten vom Premiumrind mit Bohnengröstl und Rosmarin-Gnocchi

Desserts: Pfirsichscheiterhaufen mit Zwetschkenragout, steirische Heidenschnitte mit Schokospänen, Karotten-Nusskuchen, Brombeermousse

Nach dem guten Buffet sind wir dann auf's Zimmer gegangen und haben uns die allerletzten beiden Folgen von Eureka angeschaut. Danach war noch einmal ein erfrischender Gang ins nächtliche Kühl angesagt.

Wieder zurück am Zimmer haben wir dann mit der zweiten Staffel von Elementary angefangen.

Kommt ihr mir nur nach Hause!

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