Yesterday we had a great breakfast again.
After that we went in the Chamber of Silence. Since it was colder than the days before we spent most of our time in the warmer indoor waters.
In the evening there was the great buffet again.
After another trip to the warm water we returned to our room and had some episodes of Eureka before going to bed.
Breakfast savoury |
Breakfast sweet |
After that we went in the Chamber of Silence. Since it was colder than the days before we spent most of our time in the warmer indoor waters.
In the evening there was the great buffet again.
Starters: smoked pork with stryrian horseradish, mousse of smoked carp with cavier, salad with fennel, apple and sprouts |
Cream of herbs |
Homemade organic pasta with raw ham, zucchini and organic carrots |
Deep-fried styrian chicken with rice and cranberries |
Dessert: styrian strudel with vanilla sauce, chocolate wheat meal cake, plum cake, snow peaks |
and a second portion of desserts with icecream |
After another trip to the warm water we returned to our room and had some episodes of Eureka before going to bed.
I'm too tired of being a cat! |
Gestern haben wir wieder mit einem guten Frühstück begonnen.
Danach waren wir wieder im Raum der Stille. Da es etwas bedeckt und kühl war, sind wir untertags mehr im warmen Wasser gewesen, als in den kühleren Freibecken.
Am Abend dann gab es wieder ein gutes Buffet.
Nach einem weiteren Ausflug ins warme Nass sind wir dann wieder auf Zimmer gegangen und haben den Abend mit Eureka Folgen beendet.
Frühstück pikant |
Frühstück süß |
Danach waren wir wieder im Raum der Stille. Da es etwas bedeckt und kühl war, sind wir untertags mehr im warmen Wasser gewesen, als in den kühleren Freibecken.
Am Abend dann gab es wieder ein gutes Buffet.
Vorspeisen: Selchschopf vom Höllerbauer mit Steirerkren, Mousse vom Eltendorfer Räucherkarpfen mit Cavier, Fenchel-Apfelsalat mit Sprossen |
Kräuterschaumsuppe |
Hausgemachte Bio-Bandnudeln mit Rohschinken, Zucchini und Bio-Karotten |
Steirisches Backhendl mit Reis und Preiselbeeren |
Dessert: Steirischer Bauernstrudel mit Vanillesauce, Schoko-Grießkuchen, Zwetschkenkuchen, Schneenockerl |
und noch eine zweite Portion Nachspeise mit Eis |
Nach einem weiteren Ausflug ins warme Nass sind wir dann wieder auf Zimmer gegangen und haben den Abend mit Eureka Folgen beendet.
Ich bin so fertig vom Katzen-sein! |
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen